1 Ekim 2014 Çarşamba

Bruce Lee


 Koleksiyon meraklıları için ilgilendikleri konu, figür, broşür ya da simgeleri toplamak ömür boyunca sürdürülebilecek oldukça keyifli bir hobidir. Koleksiyon tutkunları koleksiyona sahip olmak kadar bunu sergilemekte isterler. Ünlü bir aktör ve dövüş sanatları ustası olan Bruce Lee, üstün yeteneklerini rol aldığı filmlerde yansıtması sebebi ile kısa süre içerisinde ün yapmıştır. Kendine has bir dövüş tarzı da olan Lee, hayata veda etmeden önce yaşadığı Hong Kong başta olmak üzere tüm dünya da adını efsaneler arasına yazdırmıştır. Sizlerde birer koleksiyoner ve Bruce Lee hayranı iseniz yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Birçok Bruce Lee figurlerine sizlere yazımızın sonunda belirteceğimiz site bağlantısından ulaşabileceksiniz. Figürler halk arasında birer oyuncak olarak nitelendirilse de aslında çok daha detaylı ve değerlidir. Figürlerin kendileri gibi kutuları da oldukça büyük önem arz ediyor. Bruce Lee Action Figure türevleri için de tüm figürler gibi oldukça zahmetli bir çalışma gerçekleştirilmiştir. Tüm detayları ile gerçekçiliğe vurgu yapılmıştır.


Bruce Lee figürleri oldukça talep görmüş ve görmeye de devam etmektedir. Sizlerde Bruce Lee figürleri ile muhteşem bir koleksiyona sahip olmak istiyorsanız www.bruceleecollector.com bağlantısına göz atabilirsiniz.